Translate

πρακτικός οδηγός έπιπλα από παλέτες

πρακτικός οδηγός έπιπλα από παλέτες
iwrite.gr

Πώς να κάνετε έπιπλα από παλέτες

Η δημιουργική εκδοτική ομάδα του iWrite.gr και η συγγραφέας -- "παλετοποιός" Μαρία Μπατσιούδη συνεργάστηκαν για την έκδοση ενός πρακτικού οδηγού (με οδηγίες βήμα προς βήμα!) με τίτλο "Έπιπλα από Παλέτες", ένα βιβλίο που κυκλοφορεί από τον Φεβρουάριο του 2014 για όλο το ελληνόφωνο αναγνωστικό κοινό σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Οταν όλα γκρεμίζονται....





Εκεί που είσαι ευτυχισμένος και όλα στη ζωή σου κυλάνε ήρεμα....
δουλειά, οικογένεια,αγαπημένα πρόσωπα,σχέση,φίλοι,υγεία........
Ζείς γενικότερα και ζείς καλά και όμορφα....
Δημιουργείς και έχεις όνειρα.....

Χτυπάει η καρδιά σου δυνατά και λές οκ τόση ευτυχία γαι να τη ζώ έχω πετύχει!!!!

Και έρχεται μια μέρα που ένα ένα σιγά σιγά ΟΛΑ γκρεμίζονται!!


Χάνεις αγαπημένα σου πρόσωπα.... λόγω θανάτου σωματικού είτε λόγω ψυχικού....
χάνεις τους φίλους σου γιατί τόση θλίψη λέει δεν την αντέχουν...

Χάνεις τη δουλειά σου και μάλιστα σε μία οικονομικη συγκυρία για τη χώρα που δεν ευνοεί για καινούργια ανοίγματα...

Και κερασάκι στη τούρτα έρχεται και το το ότι χάνεις την υγεία σου......


Ενας μέσος άνθρωπος με τόσες πολλές πληγές θα έλεγε οκ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ!!!

ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΕΓΩ.....

Ξεκινάω τη πρώτη ανάρτηση μας με αυτό το άρθρο έτσι ρε αδερφέ γιατί θέλω να τα βγάλω!!!

Βασική μου αρχή είναι πως όταν νιώθεις άσχημα για τον οποιοδήποτε λόγω πρέπει την θλίψη και το θυμό να τα μετατρέπεις σε θετικά συναισθήματα,μέσω του να δημιουργείς και αν είσαι παραγωγικός!!!

Και αυτό θα κάνουμε μέσα απο εδώ....


Το προηγούμενο καλοκαίρι λοιπόν ξεκίνησα να ασχολούμαι με καλλιέργειες αρωματικών φυτών,λαχανικών  και λουλουδιών. Ερασιτεχνικά βέβαια αλλά με μεγάλη επιτυχία φάγαμε και τα λαχανικά μας και τα αρωματικά για όλο το χρόνο εξικονομήσαμε,ομορφύναμε το χώρο μας με τα λουλούδια...(απασχόληση δημιουργική κάτι σαν ψυχοθεραπεία λές και η φύση όταν ασχολείσαι μαζί της σου μεταδίδει τη σοφία της)

Στα πλαίσια λοιπόν του ταρατσόκηπου και των καλλιεργειών χρειάστηκε να ασχοληθώ με τις κατασκευές από παλλέτες....αρχικά έφτιαξα ζαρντινιέρες  έπειτα έφτιαξα μικροκατασκευές και στη πορεία βρήκα πολλά αντικείμενα που αν με εμπνέουν......Αυτά κάπου κοντά στο φθινόπωρο...


Ολο το διάστημα από τότε και έπειτα έψαξα ρώτησα είδα...και να μαι τώρα σε μία απ τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου (μετά από πολλές και σημαντικές απώλειες) να ξεκινάω κάτι δημιουργικό ώστε να έχω τη δύναμη να παλέψω για κάτι.

Επιπλά και κατασκευές από παλλέτες λοιπόν....

Το Nv's creations είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο το σκεπτικό μας είναι να φτιάχνουμε έπιπλα από παλλέτες και διακοσμητικά, με χαμηλό κόστος και προπάντων με φροντίδα στο περιβάλλον.

Τα υλικά υπάρχουν ο καιρός ευνοεί για εξωτερικές εργασίες και όσο θα βελτιώνεται άλλο τόσο θα ΄΄δουλεύουμε΄΄...Μέχρι να ξεκινήσουμε να δείχνουμε τα δικά μας έργα θα ανεβάζουμε οτιδήποτε μας ενδιαφέρει και μας αρέσει...Ωστόσο μπορείτε να μας στείλετε τις ιδέες σας στο Nvs23creations@gmail.com


Κάντε κλικ εδώ