Translate

πρακτικός οδηγός έπιπλα από παλέτες

πρακτικός οδηγός έπιπλα από παλέτες
iwrite.gr

Πώς να κάνετε έπιπλα από παλέτες

Η δημιουργική εκδοτική ομάδα του iWrite.gr και η συγγραφέας -- "παλετοποιός" Μαρία Μπατσιούδη συνεργάστηκαν για την έκδοση ενός πρακτικού οδηγού (με οδηγίες βήμα προς βήμα!) με τίτλο "Έπιπλα από Παλέτες", ένα βιβλίο που κυκλοφορεί από τον Φεβρουάριο του 2014 για όλο το ελληνόφωνο αναγνωστικό κοινό σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

mNvCreations Κατασκευή επίπλων με παλέτες




Η κρίση είναι γεγονός και όλοι είμαστε σε δυσμενή θέση άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο γεγονός είναι πως κοινωνικά βρισκόμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο η εποχή του τα αγοράζαμε όλα έτοιμα έχει πλέον τελειώσει.

Οι εναλαλκτικές μορφές επιβίωσης κατέχουν πλέον το πρώτο λόγο στη καθημερινότητα μας.

Ξεκινήσαμε το mNv Creations αρχικά σαν διέξοδο από τη κρίση με το σκεπτικό του να μην είμαι άεργος και έπειτα του να δώσουμε λύσεις οικονομικές και μοναδικές για τον καθένα από εσάς.

Οπως έχουμε ξαναπεί στο εξωτερικό η μετατροπή της παλέτας σε έπιπλο είναι ευρέως διαδεδομένη.Για εμάς δεν είναι απλά μόδα είναι τέχνη!!!
φτιάξαμε το πρώτο μας έπιπλο..........


και συνειδητοποιήσαμε πως είναι το καλύτερο φάρμακο η απόλαυση της δημιουργίας!!!


Στην πορεία οι ιδέες είναι πάρα πολλές ο ενθουσιασμός των φίλων μας μας δίνει το κουράγιο να συνεχίσουμε....

Στείλτε μας κ εσείς τις δικές σας προτάσεις,για όσους ενδιαφέρονται να φτιάξουμε μαζί το δικό τους έπιπλο mail επικοινωνίας Nvs23creations@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6974526189

βρείτε μας στο Facebook εδώ

στο Twitter Εδώ

στο pinterest εδώ