Translate

πρακτικός οδηγός έπιπλα από παλέτες

πρακτικός οδηγός έπιπλα από παλέτες
iwrite.gr

Πώς να κάνετε έπιπλα από παλέτες

Η δημιουργική εκδοτική ομάδα του iWrite.gr και η συγγραφέας -- "παλετοποιός" Μαρία Μπατσιούδη συνεργάστηκαν για την έκδοση ενός πρακτικού οδηγού (με οδηγίες βήμα προς βήμα!) με τίτλο "Έπιπλα από Παλέτες", ένα βιβλίο που κυκλοφορεί από τον Φεβρουάριο του 2014 για όλο το ελληνόφωνο αναγνωστικό κοινό σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

BEFORE&AFTER: ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΕΠΙΠΛΩΝ

Όλοι μας έχουμε λίγο πολύ παλιά ή φθαρμένα έπιπλα στο σπίτι ή σε κάποια αποθήκη, που όταν τα βλέπουμε το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι να τα πετάξουμε και να τα αντικαταστήσουμε με καινούρια γιατί πολύ απλά θεωρούμε ότι, πέρα ίσως από ένα βάψιμο, δεν επιδέχονται περαιτέρω βελτίωση. Η αλήθεια είναι ότι αν ξέραμε σε πόσο μεγάλο βαθμό μπορούμε να τα ανανεώσουμε και να τα κάνουμε να μοιάζουν αγνώριστα, θα αντιλαμβανόμασταν πως όλα αυτά τα "ανεπιθύμητα" έπιπλα αποτελούν στην ουσία ένα μικρό διακοσμητικό θησαυρό! 
  Η ανακύκλωση των παλιών επίπλων έχει επιστρέψει δυναμικά τα τελευταία χρόνια και πλέον, ειδικά στη χώρα μας, είναι πιο επίκαιρη από ποτέ, καθώς μας διδάσκει πως για μια όμορφη διακόσμηση (και μία όμορφη ζωή αντίστοιχα) δεν χρειάζονται πολλά χρήματα- παρά μόνο δημιουργικότητα, όρεξη και πρωτότυπες ιδέες. 
   Και για να σας το αποδείξω αυτό, έχω συγκεντρώσει στο σημερινό post μερικά από τα καλύτερα και πιο εντυπωσιακά "πριν & μετά" σε έπιπλα διαφόρων ειδών, τα οποία ελπίζω να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και για τις δικές σας δημιουργικές μεταμορφώσεις.

   









































































(pics via Better After)



πηγή