Translate

πρακτικός οδηγός έπιπλα από παλέτες

πρακτικός οδηγός έπιπλα από παλέτες
iwrite.gr

Πώς να κάνετε έπιπλα από παλέτες

Η δημιουργική εκδοτική ομάδα του iWrite.gr και η συγγραφέας -- "παλετοποιός" Μαρία Μπατσιούδη συνεργάστηκαν για την έκδοση ενός πρακτικού οδηγού (με οδηγίες βήμα προς βήμα!) με τίτλο "Έπιπλα από Παλέτες", ένα βιβλίο που κυκλοφορεί από τον Φεβρουάριο του 2014 για όλο το ελληνόφωνο αναγνωστικό κοινό σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Νέες τάσεις στη διακόσμηση εικόνες όλο έμπνευση

Υυποκύπψτε στη χαριτωμένη σιλουέτα την μουσικότητα  και την αίσθηση της ελευθερίας που μεταδίδει, η εικόνα των πουλιών δημιουργόντας ένα υποβλητικό και ρομαντικό περιβάλλον, που είναι σε θέση να εμπνεύσει ομορφιά καιισορροπία.
Νέες τάσεις στη διακόσμηση1

DIRTY CHICΤο πάθος για όλα τα πράγματα σε βιομηχανικό στυλ φθάνει  καθαρό και απλό, με εύκολη γοητεία να καλύψουν διαρθρωτικές ανάγκες με βάση λευκό χρώμα. Η αίσθηση της καθαριότητας και φωτεινότητας που επιτυγχάνεται σε αυτές τις περιοχές γίνεται τέλειο σκηνικό για να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα.
Νέες τάσεις στη διακόσμηση2- Ανασύνθεση της βιομηχανικής εμφάνισης είναι δυνατή σε χώρους με διακοσμητικά τούβλα στους τοίχους ή τοίχους με επίχρισμα, βαμμένο λευκό,και μπορει να εμπνεύσει τον αέρα του εργοστασιακού ρεύματος. Ναι, απαιτεί ένα μαύρο και λευκό ντεκόρ.
Η δέσμευση Vintage με ρετρό στοιχείων,  μπορεί να φιλοξενήσειν ταπετσαρία τοίχου  με γεωμετρικά μοτίβα. Για να αναδημιουργήσει, κομμάτια από τη δεκαετία του ’50 και του ’60, και να τα διασώσει.
- Μήπως το ενδιαφέρον σto σκανδιναβικό στυλ είναι πολύ μοδάτο ζεστό, φωτεινό και λειτουργικό, χωρίς τη βιτρίνα και πρώτες ύλες από αυτές τις ίδιες τις χώρες;
Νέες τάσεις στη διακόσμηση4Νέες τάσεις στη διακόσμηση3Images via: Micasa