Translate

πρακτικός οδηγός έπιπλα από παλέτες

πρακτικός οδηγός έπιπλα από παλέτες
iwrite.gr

Πώς να κάνετε έπιπλα από παλέτες

Η δημιουργική εκδοτική ομάδα του iWrite.gr και η συγγραφέας -- "παλετοποιός" Μαρία Μπατσιούδη συνεργάστηκαν για την έκδοση ενός πρακτικού οδηγού (με οδηγίες βήμα προς βήμα!) με τίτλο "Έπιπλα από Παλέτες", ένα βιβλίο που κυκλοφορεί από τον Φεβρουάριο του 2014 για όλο το ελληνόφωνο αναγνωστικό κοινό σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

κατασκευές από παλέτες για επαγγελματικό χώρο

Μετά από ένα ιντερνετικό διάλλειμα....και συνάμα ένα όργιο κατασκευαστικό είμαι σε θέση να σας παρουσιάσω το αποτέλεσμα της δουλειάς που φαινότανε πρόκληση αρχικά για μένα....

 κατασκέυασαμε έπιπλα για  κατάστημα 











mnv creations συνεχίζουμε να ξεπερνάμε τις δυνάμεις μας και τις δυσκολίες συνάμα και προετοιμαζόμαστε δυναμικά για το επόμενο μεγάλο βήμα κατασκευαστικά ....σύντομα κοντά σας με νέες αναρτήσεις και πολλές δημιουργίες!!!

Ευχαριστώ ωστόσο τους φίλους Μάνο και Βασίλη που με τη συνδρομή τους επι των κατασκευών δημιουργήθηκε αυτό το πανέμορφο αποτέλεσμα!!!

1 σχόλιο:

  1. Πολύ ωραίο αποτέλεσμα! Ψάχνω επαγγελματικά έπιπλα για ένα μικρό εστιατόριο που έχω. Τις πιο συμφέρουσες λύσεις τις έχω βρει εδώ https://e-metaxakis.com/ Τι θα μου προτείνατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή