Translate

πρακτικός οδηγός έπιπλα από παλέτες

πρακτικός οδηγός έπιπλα από παλέτες
iwrite.gr

Πώς να κάνετε έπιπλα από παλέτες

Η δημιουργική εκδοτική ομάδα του iWrite.gr και η συγγραφέας -- "παλετοποιός" Μαρία Μπατσιούδη συνεργάστηκαν για την έκδοση ενός πρακτικού οδηγού (με οδηγίες βήμα προς βήμα!) με τίτλο "Έπιπλα από Παλέτες", ένα βιβλίο που κυκλοφορεί από τον Φεβρουάριο του 2014 για όλο το ελληνόφωνο αναγνωστικό κοινό σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Μυστικά για άνεση και εξοικονόμηση χώρου

Όλες θα θέλαμε ένα μεγάλο σπίτι με κήπο, πολλά δωμάτια και πισίνα. Δυστυχώς, όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Εάν έχετε μικρό σπίτι, τότε εξοπλιστείτε με τα κατάλληλα έπιπλα και αντικείμενα που θα δώσουν την αίσθηση… ανακτόρου! 

-Ο μεγάλος καθρέφτης σώζει καταστάσεις, καθώς δίνει την αίσθηση ευρυχωρίας.

- Βάψτε το σπίτι σας με ζωντανά και ανοιχτά χρώματα.

- Διαλέξτε μίνιμαλ έπιπλα και αποφύγετε τα διακοσμητικά στοιχεία. Όσο λιγότερα, τόσο καλύτερα.

- Επενδύστε σε «έξυπνα» έπιπλα. Ο καναπές που γίνεται κρεβάτι είναι μια εύκολη λύση για να εξοικονομήσετε χώρο. Υπάρχουν επίσης καναπέδες με κρυφούς αποθηκευτικούς χώρους.

-Εάν έχετε βιβλιοθήκη, τότε τοποθετήστε τη στο διάδρομο του σπιτιού σας και όχι στο σαλόνι. Γενικά μην αφήνετε ανεκμετάλλευτο το διάδρομο και βάλτε πράγματα και εκεί.

- Τα ράφια και τα κουτιά εκτός από όμορφα διακοσμητικά, είναι και ιδανικά για να τοποθετήσετε μικροπράγματα που πιάνουν χώρο.

-Αντί για έπιπλα, επενδύστε σε βάσεις τοίχου για τηλεόραση, στέρεο κτλ. Αντίστοιχα, αν δεν χωρά ο καθρέφτης στο δωμάτιο, βάλτε τον εσωτερικά στην ντουλάπα.


via

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου